Regie, writer a král rapu na jihu Čech

Pod pseudonymem Regie působí v rapovém poli na jihu Čech. Je součástí skupin jako ZeměVzduch + MC Bee (ZMV), Málo Velký Páni + Sax & DJ Trusty (MVP) nebo ESF + Luke B. Věnuje se také graffiti, tuto věc obsáhl track §257 na desce New Shit on The Block. V létě 2015 vydal svojí první sólo desku, která nese název Hlas Barev a obsahuje 13 tracků.

Diskografie:
New Shit on The Block (2008) CD, ZMV
Fake no More (2011) Mixtape, ZMV
Deep Throat (2011) CD, MVP
Pedal to the Metal (2013) CD, MVP
5. patro (2014) CD, ESF
Hlas Barev (2015) CD, sólo

 

Regie